STN EN 13586 + A1: 2008 (27 0042), Žeriavy. Prístup (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13586: 2004 + A1: 2008