STN EN 13586 + A1: 2008 (27 0042), Žeriavy. Prístup (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13586: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13586 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy