STN EN 1677-2 + A1: 2008 (27 1915), Súčiastky závesov. Bezpečnosť Časť 2 Kované oceľové zdvíhacie háky s poistkou. Trieda 8 (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1677-2: 2000 + A1: 2008