STN EN 1677-2 + A1: 2008 (27 1915), Súčiastky závesov. Bezpečnosť Časť 2 Kované oceľové zdvíhacie háky s poistkou. Trieda 8 (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1677-2: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1677-2 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy