STN EN 50152-2: 2008 (34 1570), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Osobitné požiadavky na spínacie zariadenia striedavého prúdu Časť 2 Jednofázové odpájače, uzemňovacie spínače a spínače s Un nad 1 kV - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50152-2: 2007