STN EN 60730-2-3: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-3 Osobitné požiadavky na tepelné chrániče predradníkov trubicových žiariviek - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-3: 2007