STN EN 60730-2-4: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-4 Osobitné požiadavky na tepelné chrániče motorov pre hermetické a polohermetické motorové kompresory - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-4: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60730-2-4 z marca 2000 v celom rozsahu. STN EN 60730-2-4 z marca 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy