STN EN 1127-2 + A1: 2008 (38 9700), Výbušné atmosféry. Prevencia a ochrana pred výbuchom Časť 2 Základné termíny a metodika pre baníctvo (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1127-2: 2002 + A1: 2008