STN EN 1127-2 + A1: 2008 (38 9700), Výbušné atmosféry. Prevencia a ochrana pred výbuchom Časť 2 Základné termíny a metodika pre baníctvo (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1127-2: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1127-2 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy