STN EN 1710 + A1: 2008 (38 9710), Zariadenia a súčasti používané v potenciálne výbušných atmosférach v hlbinných baniach (Konsolidovaný text). - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou veziou európskej normy EN 1710: 2005 + A1: 2008