STN EN 1710 + A1: 2008 (38 9710), Zariadenia a súčasti používané v potenciálne výbušných atmosférach v hlbinných baniach (Konsolidovaný text). - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Elektrické zariadenia do výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou veziou európskej normy EN 1710: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1710 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Elektrické zariadenia do výbušných atmosfér
Dátum účinnosti opravy normy: február 2011
Keywords: normy