STN EN 10084: 2008 (42 0925), Ocele na cementovanie. Technické dodacie podmienky. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10084: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 10084 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy