STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004). - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4120: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4120 z apríla 2008, ktorá od 1.4.2008 nahradila STN 56 0032-2 z 24.10.1990
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy