STN P ISO/TS 10272-2: 2008 (56 0108), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter Časť 2 Metóda počítania kolónií - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 10272-2: 2006