STN P ISO/TS 10272-2: 2008 (56 0108), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter Časť 2 Metóda počítania kolónií - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 10272-2: 2006
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Táto predbežná norma je určená na overenie
Keywords: normy