STN EN 12059: 2008 (72 1810), Výrobky z prírodného kameňa. Formátované kamenárske výrobky. Požiadavky. - Durmeková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12059: 2008