STN EN 12059: 2008 (72 1810), Výrobky z prírodného kameňa. Formátované kamenárske výrobky. Požiadavky. - Durmeková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12059: 2008
Táto norma nahrádza STN 72 1810 z 24. novembra 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tatiana Durmeková. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Norma je nahradená normou STN EN 12059 + A1 z júna 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy