STN EN 845-1 + A1: 2008 (72 2710), Technické požiadavky na doplnkové prvky do muriva Časť 1 Spony, ťahadlá, závesy a konzoly (Konsolidovaný text) - Čabrák, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 845-1: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 845-1 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Čabrák. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy