STN EN 993-11: 2008 (72 6081), Metódy skúšania hutných tvarovaných žiaruvzdorných výrobkov Časť 11 Stanovenie odolnosti proti náhlym zmenám teploty - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 993-11: 2007