STN EN 993-11: 2008 (72 6081), Metódy skúšania hutných tvarovaných žiaruvzdorných výrobkov Časť 11 Stanovenie odolnosti proti náhlym zmenám teploty - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 993-11: 2007
Táto norma nahrádza STN P CEN/TS 993-11 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy