STN EN ISO 6946: 2008 (73 0559), Stavebné konštrukcie. Tepelný odpor a súčiniteľ prechodu tepla. Výpočtová metóda (ISO 6946: 2007). - Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6946: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6946 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Dátum účinnosti opravy normy: november 2012
Norma je nahradená normou STN EN ISO 6946 z apríla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy