STN EN ISO 10456: 2008 (73 0566), Stavebné materiály a výrobky. Tepelno-vlhkostné vlastnosti. Tabuľkové návrhové (výpočtové) hodnoty a postupy na stanovenie deklarovaných a návrhových hodnôt tepelnotechnických veličín (ISO 10456: 2007). - Rabenseifer, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10456: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10456 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Roman Rabenseifer. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2010
Keywords: normy