STN EN ISO 13786: 2008 (73 0567), Tepelnotechnické vlastnosti stavebných konštrukcií. Tepelno-dynamické charakteristiky. Výpočtové metódy (ISO 13786: 2007). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 13786: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13786 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy