STN EN 1993-3-2: 2008 (73 1431), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-2 Veže, stožiare a komíny. Komíny - Chladný, Eugen (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1993-3-2: 2007