STN EN 1993-3-2: 2008 (73 1431), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-2 Veže, stožiare a komíny. Komíny - Chladný, Eugen; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1993-3-2: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-3-2 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eugen Chladný. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy