STN EN 1912 + A2: 2008 (73 2822), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. Zaradenie vizuálnych tried a druhov dreva (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1912: 2004 + A2: 2008