STN EN 1912 + A2: 2008 (73 2822), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. Zaradenie vizuálnych tried a druhov dreva (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1912: 2004 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1912 + A1 z júla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 1912 + A3 z októbra 2009 v celom rozsahu
Keywords: normy