STN EN ISO 4048: 2008 (79 3874), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie látok rozpustných v dichlórmetáne a obsahu voľných mastných kyselín (ISO 4048: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4048: 2008