STN EN ISO 4045: 2008 (79 3878), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie pH (ISO 4045: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4045: 2008