STN EN ISO 4045: 2008 (79 3878), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie pH (ISO 4045: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4045: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4045 z marca 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy