STN EN ISO 5077: 2008 (80 0822), Textílie. Zisťovanie zmien rozmerov po praní a sušení (ISO 5077: 2007). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5077: 2008