STN EN ISO 5077: 2008 (80 0822), Textílie. Zisťovanie zmien rozmerov po praní a sušení (ISO 5077: 2007). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5077: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 25077 z marca 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technciká komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy