STN EN ISO 3759: 2008 (80 0825), Textílie. Príprava, označovanie a meranie vzoriek plošných textílií a oblečenia pri skúškach zisťovania zmien rozmerov (ISO 3759: 2007). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3759: 2008