STN EN ISO 3759: 2008 (80 0825), Textílie. Príprava, označovanie a meranie vzoriek plošných textílií a oblečenia pri skúškach zisťovania zmien rozmerov (ISO 3759: 2007). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3759: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3759 z decembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3759 z októbra 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy