STN EN 363: 2008 (83 2621), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Osobné zabezpečovacie systémy proti pádu z výšky. - Vyskočil, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 363: 2008
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 363 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Vyskočil. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN 363 z októbra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy