STN EN 1037 + A1: 2008 (83 3312), Bezpečnosť strojov. Zabránenie neočakávanému uvedeniu do chodu (Konsolidovaný text). - Matulová, Slávka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1037: 1995 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1037 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Slávka Matulová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14118 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy