STN EN 13478 + A1: 2008 (83 3390), Bezpečnosť strojov. Prevencia a ochrana pred požiarom (Konsolidovaný text). - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13478: 2001 + A1: 2008