STN EN 13478 + A1: 2008 (83 3390), Bezpečnosť strojov. Prevencia a ochrana pred požiarom (Konsolidovaný text). - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13478: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13478 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy