STN EN ISO 14630: 2008 (85 2905), Neaktívne chirurgické implantáty. Všeobecné požiadavky (ISO 14630: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14630: 2008