STN EN ISO 14630: 2008 (85 2905), Neaktívne chirurgické implantáty. Všeobecné požiadavky (ISO 14630: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14630: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14630 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy