STN EN 263: 2008 (91 4102), Sanitárne zariadenia. Sieťované liate akrylátové dosky na vane a sprchovacie vaničky pre domácnosť. - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 263: 2008