STN EN 14710-2 + A1: 2008 (92 0616), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá bez zavodňovacieho zariadenia Časť 2 Overovanie všeobecných a bezpečnostných požiadaviek (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14710-2: 2005 + A1: 2008