STN EN 15602: 2008 (95 0501), Poskytovatelia bezpečnostných služieb. Terminológia. - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15602: 2008