STN EN ISO 15614-1/A1: 2008 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Skúška postupu zvárania Časť 1 Oblúkové a plameňové zváranie ocelí a oblúkové zváranie niklu a niklových zliatin. Zmena A1 (ISO 15814-1: 2004/Amd 1: 2008) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15614-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15614-1: 2005/A1: 2008