STN EN 13445-3/A10: 2008 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A10 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A10 STN EN 13445-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2002/A10: 2008