STN EN 13445-3/A10: 2008 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A10 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A10 STN EN 13445-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2002/A10: 2008
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy