STN EN 1992-1-2/NA: 2008 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Choma, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-1-2: 2007