STN EN 1992-1-2/NA: 2008 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Choma, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-1-2: 2007
Táto norma nahrádza STN P ENV 1992-1-2 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Choma. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy