STN EN 378-1: 2008 (14 0647), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 1 Základné požiadavky, definície, klasifikácia a kritériá výberu - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-1: 2008