STN EN 818-3 + A1: 2008 (27 0083), Krátkočlánkové reťaze na zdvíhanie. Bezpečnosť Časť 3 Reťaz so strednou toleranciou na viazacie reťaze. Trieda 4 (Konsolidovaný text) - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 818-3: 1999 + A1: 2008